Kesän kohokohdat ja uusi blogi

Niin se vaan tämäkin kesä tuli ja meni. Ja voin kyllä sanoa etten ole varmaan koskaan elänyt yhtä hullua tai ainakaan kiireistä kesää kuin tämä kesä. Sen lisäksi että muutettiin takaisin Suomeen ja rempattiin kuukaudessa melkein koko kotimme niin siihen päälle vielä kaikki omakotitalon kesä- ja pihatyöt. Ja osa teistä varmaan muistaa vielä meidän edellisen asunnon Suomessa ennen muuttoa Chicagoon. Sekin ehdittiin kesän aikana sisustamaan, laittamaan vuokralle ja lopulta myyntiin. Ja pari viikkoa sitten käytiin se taas tyhjentämässä ja hyvästelemässä. Ja minnes muualle viet huonekalut kuin tänne uuteen kotiin, missä olin juuri saanut kaikki tavarat paikoilleen. Nyt sitten ihmetellään millä ajalla ja minne saadaan ylimääräisiä tavaroita myytyä eteenpäin 😀

etukuisti4a

No mutta on tähän kesään mahtunut myös paljon hyvää. Paljon ollaan istuttu iltaa ystävien ja sukulaisten kanssa ja grillailtu, kun säät ovat sallineet. Tyttö sai myös aivan ihanat 5-vee juhlat heinäkuussa, kun sukulaiset, ystävät ja naapurit saatiin kokoon pitkästä aikaa.

dsc_1284a

dsc_1303a

Pari pientä reissuakin ollaan jotenkin ihmeen kummalla saatu tehtyä, toinen kotiseudulleni Savonlinnaan ja Punkaharjulle ja toinen Tampereelle.

dsc_0285a

dsc_0316a

dsc_0365a

Ja nyt viimeisimpänä isona kohokohtana on tietysti koulu ja tarha, jotka alkoivat kummallakin lapsella vajaa kuukausi taaksepäin. Poika aloitti 1. luokan ja tyttö tarhassa vanhimmassa ryhmässä. Ja samalla saatiin taas kaivattu arkikin pyörimään. Mä voisin kyllä kirjoittaa romaanin suomalaisen ja amerikkalaisen koulutusjärjestelmän eroista, mutta ne herättävät vielä sen verran vahvoja tunteita, että ehkä parasta antaa ajan vielä kulua ennen kuin siihen kannattaa palata 😀

dsc_0480a

Ja sitten siihen blogin kannata isoimpaan uutiseen. Sukulaiset ja varsinkin mieheni tuntevat mut aika pahana perfektionistina, joka haluaa tehdä kaikki asiat täydellisesti ja järjestelmällisesti. Esim. varastossa pitää olla eriväriset laatikot loogisessa järjestyksessä mieluiten niin, että yhden väriset ovat yhdellä seinällä ja toiset toisella seinälla. No nyt mä sit jumituin koko elokuuksi suohon tämän blogin kanssa, koska mietin, et jatkanko tällä nimellä joka on todella hankala sekä muistaa että kirjoittaa vaiko uudella blogilla ja paremmalla nimellä. Ja jos jatkan uudella, niin nimi pitää olla semmoinen että olen tyytyväinen siihen vielä vuodenkin ja neljän päästä.

dsc_0024b

Ja nyt! Mä olen vihdoinkin päässyt asiassa eteenpäin ja pyöritellyt nimen, joka on ainakin helpompi kirjoittaa ja joka myös kuvastaa paremmin, mitä on tulossa. Aikakin riittää jatkossa bloggaamiseen ja kotikin alkaa näyttämään kodilta. Meidän tarina siis jatkuu ihan uudessa blogissa, uudella nimellä Rosehill. Myös Instagram- ja Facebook-sivut vaihtuvat, joten klikkaathan ja tallennat uudet sivut ja osoitteet! Blogissa on jo ensimmäinen postaus valmiina, joten siellä nähdään!

Tästä pääset uuteen blogiin!

Rosehill Facebookissa

Rosehill Instagrammissa

Ja kaunista syyskuuta kaikille!

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s